Brodats de logotips a Manresa

A Magatzems Urmu fem el brodat del logotip de la seva empresa a la roba laboral

brodats de logotips a ManresaLa millor manera de sentir-se identificat amb la companyia on es treballa és mitjançant la roba laboral i quina millor manera de fer-ho que amb el logotip o l'anagrama de la companyia brodat o serigrafiat o al pit o l'esquena. Si està buscant una empresa que es faci càrrec de la serigrafia de totes les peces dels seus treballadors o simplement vol identificar els seus equips de treball amb la imatge corporativa, vingui a Magatzems Urmu i ens farem càrrec de tot.

Som professionals del brodat de logotips a Manresa i per això tenim les màquines i sistemes més avançats del moment. Anys d'experiència al sector avalen el nostre bon fer, per no parlar de les desenes de clients satisfets amb el treball realitzat.

QUINS SISTEMES EXISTEIXEN PER INCLOURE EL LOGOTIP A LA ROBA LABORAL?

Segons el tipus de peça, de les característiques del logotip i dels seus gustos personals, a Magatzems Urmu podem incloure el logotip, nom i imatge corporativa a les seves samarretes, polos, jaquetes, polars i pantalons de dues formes diferents:

SERIGRAFIA
Serigrafiem, a qualsevol tipus de peça, la imatge de la seva empresa. Es fa amb pintura, que ofereix gran resistència al rentat.
BRODAT
Brodem el logotip de la companyia a les samarretes, pols o bates. Demani pressupost ara mateix i li donarem tota aquella informació que ens sol·liciti.
VINIL
El vinil és un adhesiu que es planxa a alta temperatura perquè quedi incorporat en la peça. Oferim la màxima qualitat en cadascuna de les peces.

Preus sense competència. Demani pressupost sense compromís

MAGATZEMS URMU

  C/ Urgell, 36,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 23 58

Horari

De dilluns a dissabtes

Matins de 9:15 a 13:00 hores

Tardes de 16:30 20:00 hores