Botiga de vestuari laboral a Manresa

La nostra botiga està especialitzada en la venda de vestuari laboral de tots els sectors a Manresa

botigues de vestuari laboral a ManresaMagatzems Urmu està unit a la història i tradició de Manresa i avui dia som un dels comerços més antics de la localitat. Obrim les nostres portes l'any 1940 amb l'activitat principal de venda de roba i sastreria. Amb el pas dels anys i fins i tot de les dècades ens hem anat adaptant als nous temps, fins a arribar avui dia on som, una botiga de vestuari laboral a Manresa amb peces aptes pel desenvolupament de diferents oficis.

Tradició i qualitat des de l´any 1940

La tradició i la qualitat ens acompanyen des del primer dia que vam començar a treballar darrere del taulell i, generació rere generació, hem anat traslladant de pares a fills aquesta il·lusió i ganes d'oferir un tracte distingit.

Metges, infermers, cuiners, mecànics, netejadors, professors... Tots els oficis i totes les professions tenen cabuda a Magatzems Urmu , ja que tenim la peça perfecta per a cada un d'ells. Amb els nostres conjunts podrà desenvolupar la seva activitat diària amb la màxima comoditat i, el que és més important, amb total garantia de seguretat. Ens hem convertit en una empresa de referència pel que fa a roba laboral i això és per alguna cosa. A la nostra botiga de vestuari laboral a Manresa distribuïm roba homologada, amb dissenys moderns i amb un ampli rang de talles, tant d´home com de dona.

Peces còmodes, segures i amb total garantia de qualitat

Visiteu el nostre ampli catàleg de peces i esculli la que més s'adapta a les seves necessitats. Si ho desitja pot venir a provar- les fins a les nostres instal·lacions o fer la reserva mitjançant qualsevol dels mitjans aquí publicats. A Magatzems Urmu treballem de forma estreta amb els principals fabricants del sector, ja que la qualitat final de l'article per a nosaltres està per sobre de tota la resta.

MAGATZEMS URMU

  C/ Urgell, 36,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 23 58

Horari

De dilluns a dissabtes

Matins de 9:15 a 13:00 hores

Tardes de 16:30 20:00 hores