Botiga de roba laboral a Manresa

A Magatzems Urmu ens dediquem a la venda de roba laboral i de treball a Manresa

botigues de roba laboral a ManresaLa seguretat al treball és un dels aspectes fonamentals, sobretot en companyies on la concentració ha de ser màxima per a l'exercici de les tasques. Un treballador no es pot permetre perdre el temps al seu lloc de treball perquè estigui incòmode amb la roba o calçat que porti, ja que afectarà tant a la seva productivitat com a la seva seguretat personal. En aquest sentit, amb Magatzems Urmu pot estar tranquil, ja que som una empresa seriosa i de confiança.

En el nostre catàleg trobarà peces per a pràcticament qualsevol sector: indústria, sanitari, comerç, hostaleria, educació i un llarg etcètera. Per descomptat, tots els articles de la nostra botiga de roba laboral a Manresa estan homologats i tenen les acreditacions necessàries en matèria de seguretat exigides per la Unió Europea.

Vestim als treballadors de cap a peus

Hi ha oficis que necessitaran unes peces específiques o una sèrie de complements que altres no necessiten. No es preocupi per això, ja que nosaltres tenim tot, per poder vestir-te de cap a peus, sense oblidar-nos de cap detall. Cascs, guants, botes, mitjons, màscares i ulleres de protecció són només alguns dels exemples dels que parlem.

Una dada molt important que ha de tenir en compte és que a la nostra botiga de roba laboral a Manresa treballem per a tot tipus de clients, des de particulars i autònoms fins a grans empreses. Això vol dir que pot entrar tranquil·lament a la nostra botiga i comprar un sol model o si és vostè el responsable del personal d'una empresa, també podeu fer les comandes conjuntament de forma telefònica. Sigui quina sigui la seva sol·licitud, a Magatzems Urmu sempre l'atendrem amb la màxima professionalitat i amabilitat.

AMPLI RANG DE TALLES

MAGATZEMS URMU

  C/ Urgell, 36,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 23 58

Horari

De dilluns a dissabtes

Matins de 9:15 a 13:00 hores

Tardes de 16:30 20:00 hores